آشپزي سالم غذاي سالم
اول از همه بهتر است بپذیریم که آشپزی هنر است و افرادی که این هنر را به خوبی می‌دانند خدمت زیادی به سلامتی خود و اطرافیانشان می‌کنند. آشپزی سالم ساده‌ترین روش ممکن برای این است که سالم زندگی کنید و از دوا و دکتر دور بمانید. از این گذشته تهیه‌ی غذاهای خوشمزه و سالم لذت زندگی را نیز بیشتر می‌کند. البته منظورمان این نیست که حتماً باید یک سرآشپز حرفه ای باشید. همین که مواد غذایی را بشناسید و به بهترین و سالم‌ترین وجه از آن‌ها استفاده کنید یک آشپز حرفه ای به حساب می‌آیید. بهتر است آشپزخانه‌تان پر از مواد غذایی سالم مانند میوه، سبزیجات، دانه های کامل باشد. در عین حال تا جایی که می‌توانید سس‌های چرب و روغن‌های ناسالم و غیره را از حوزه‌ی امپراتوری خود دور کنید. 10 توصیه برای آشپزی سالم‌تر برایتان داریم. با ما همراه باشید.
١- در انتخاب روغن‌ها دقت کنید
٢.مواد غذايي را تازه مصرف كنيد
٣- آشپزی سالم با میوه و سبزیجات ممکن می‌شود
٤- گوشت قرمز همه کاره‌ی آشپزخانه نیست
٥- برای آشپزی سالم‌تر از لبنیات کم چرب استفاده کنید
٦- به میزان غذایی که برای خود و دیگران می‌کشید دقت کنید
٧- در مصرف مواد غذایی شیرین زیاده‌روی نکنید
٨- گوشه چشمی به نمکی که به غذاها اضافه می‌کنید داشته باشید
٩- به طعم غذاهایتان اهمیت بدهید
١٠- از غذایی که می‌خورید لذت ببرید